Over ons

HomeOver ons

Wie zijn wij? Wij zijn 40 enthousiaste leden van CK de Morgenster variërend van 20-45 jaar die enorm van zingen houden en hiermee God’s Woord willen uitdragen naar de mensen om ons heen. We willen het Evangelie bekend maken door onze medewerking te verlenen tijdens kerkdiensten, praise avonden en door zelf concerten te organiseren. Daarbij worden we begeleid door een basis combo bestaande uit piano, basgitaar, percussie en drums. Bij bijzondere gelegenheden wordt dit combo uitgebreid met blazers, violen en andere instrumentalisten.

De leden van CK de Morgenster komen van verschillende kerkelijke stromingen waarbij we het belangrijk vinden om samen een eenheid te vormen. Dit uit zich in het samen zingen, bidden, danken, verdiepen, delen van lief en leed en plezier maken tijdens repetitie avonden, concerten en andere georganiseerde activiteiten.

De bidstonden voor aanvang van elk seizoen, een concert of uitvoering van elk concert is een van de belangrijke onderdelen waar CK de Morgenster haar identiteit aan ontleent. We willen een moment inlassen van geestelijke rust en verdieping en God vragen om leiding voordat we aan een nieuw seizoen of een concert beginnen, omdat het niet om ons gaat maar om Zijn Evangelie.

Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Koffiebar De Poort aan de Randweg 141 in Alblasserdam. Er wordt hard gestudeerd maar er is ook gelegenheid voor een grap of juist een serieus moment. De relatie met God, het omkijken naar elkaar en het uitdragen van uitdragen van het Evangelie zijn voor ons erg belangrijk. Klinkt je dit leuk en wil je een keer vrijblijvend komen kijken, kom gerust eens langs!

Meer lezen over de geschiedenis, ga naar Geschiedenis.